Fysik

hjælp til fysik opgave

18. november 2017 af hjælp2473 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen som kan hjælp med de her opgaver i det vedhæftet fil?

Vedhæftet fil: sp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2017 af mathon

a)
             er massebevarelse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2017 af mathon

b)
                          \small V_1\cdot \rho _1=V_2\cdot \rho _2

                           \small \tfrac{4\pi }{3}\cdot{ r _1}^3\cdot \rho _1=\tfrac{4\pi }{3}\cdot{ r _2}^3\cdot \rho _2

                           \small { r _1}^3\cdot \rho _1={ r _2}^3\cdot \rho _2


Svar #4
18. november 2017 af hjælp2473 (Slettet)

kan du uddybe lidt mere? :) 


Skriv et svar til: hjælp til fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.