Matematik

Lineær regression

25. november 2017 af Nisrine (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har en matematik aflevering for, og jeg kan desværre ikke løse opgaverne c & d. 

C) Hvad ville hastigheden have været efter 2,5 sekunder?

D) Hvor lang tid skal bolden falde, før boldens hastighed er oppe på 100 m/s, ifølge modellen? 

Min regressionsligning blev til: y = 9,7858x + 0,0071 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2017 af fosfor (Slettet)

c) indsæt x=2.5 da x er tidsvariablen og isoler y som er hastigheden
d) indsæt y=100 da y er hastigheden og isoler x som er tidsvariablen 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2017 af ringstedLC

C) Hvis dit y er hastighed og dit x er tid, indsætter du 2,5 som x.

D) Indsæt 100m/s som y og beregn x.


Svar #3
25. november 2017 af Nisrine (Slettet)

Mange tak for hjælpen! :))


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2017 af StoreNord

Skærmbillede fra 2017-11-25 20-43-29.png


Skriv et svar til: Lineær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.