Matematik

Sinus og cosinus

28. november 2017 af Mayumi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg sidder med en matematik aflevering, hvor jeg har problemer med nogen af spørgsmålene. I opgave 3 har jeg kun problemer med spørgsmål d. Hvis der er nogen, som kan hjælpe med at forklare, ville jeg være meget taknemlig. Hav en god aften. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2017 af peter lind

sin(v) = BE/L hvor L er længden af stigen


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. november 2017 af mathon

Opgave 2:
                                 \small \tan(v)=\frac{5-3}{3}=\frac{x-5}{5}

                                 \small \frac{2}{3}=\frac{x-5}{5}

                                 \small \frac{10}{3}=x-5

                                 \small \frac{10+15}{3}=x

                                 \small x=8\tfrac{1}{3}

             


 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2017 af mathon

Opgave 3:
                                 \small \left | EB \right |=\left | EC \right |+\left | CB \right |

                                 \small \left | EB \right |=\left | EC \right |+\left | BD \right |\cdot \sin(\angle BDC)

                                 \small \left | EB \right |=\left ( 5{.}0\;m \right )+\left ( 5{.}8\;m \right )\cdot \sin(44^\circ)


Skriv et svar til: Sinus og cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.