Matematik

Kvadratrod

30. november 2017 af 10hihihi (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej!

Har fået dette spørgsmål:

f(x)=5√x

Hvad bliver funktionsværdien, når x=36.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2017 af MatHFlærer

Indsæt 36 på x’s plads. Resulteret er 30

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2017 af Mathias7878

\small f(36) = 5\cdot \sqrt{36} = 5\cdot 6 = 30

- - -

 

 


Skriv et svar til: Kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.