Fysik

Hjælp rotation

01. december 2017 af suzukirace - Niveau: A-niveau

vedlagt


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2017 af Eksperimentalfysikeren

Start med at finde keglens inertimoment. Find vinkelaccelerationen (husk at regne det i omdrejninger pr sekund).


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2017 af hesch (Slettet)

#1:  Ikke helt enig i enheden:

Vinkelhastighed ( sidste spørgsmål ) har enheden  rad/s.  ( Eller egentlig blot s-1 ).

Vinkelacceleration = T/J  har enheden rad/s2,  T = moment , J = inertimoment.


Skriv et svar til: Hjælp rotation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.