Matematik

minusparentes

04. december 2017 af Mathian - Niveau: C-niveau

Det kun når minusset er foran, man skal ændre fortegnet i parentesen? ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2017 af Egofaciens (Slettet)

Jo.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2017 af Mathias7878

\small (a-b)^2-b^2 = a^2+b^2-2ab-b^2 = a^2-2ab

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2017 af Mathias7878

\small -(a-b)^2-b^2 = -a^2-b^2+2ab-b^2 = -a^2-2b^2+2ab

- - -

 

 


Svar #4
04. december 2017 af Mathian

Tak :))


Skriv et svar til: minusparentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.