Matematik

Tal og ligninger

05. december 2017 af atmarty (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Heeej ;D

Jeg kan ikke helt finde frem til hvad jeg skal eller hvordan man gør i den her opgave, jeg er nemlig ikke så god til det med at opstille en ligning. Har dog prøvet at få hjælp hos min familie, håber der er nogen der kan hjælpe.

a) Peter tænker på et tal, som vi kalder x. Han ganger tallet med 7 og trækker 4 fra. Resultatet bliver 59.
Opstil en ligning og find ud af hvilket tal, Peter tænker på.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2017 af DinMakker

X*7-4=59

X*7=63

X=63/7

X=9

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2017 af Mathias7878

Fedt navn i øvrigt. Matematik er dog ikke så slemt, når man først lærer det! :-)

- - -

 

 


Skriv et svar til: Tal og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.