Fysik

Bølger

12. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen kan hjælpe mig med at ret den opgave.

1) Hvordan bruger jeg den formel for at finde fart?

2)Hvordan laver man lineær regrssion med den skema?

3)Er den bergninger korret. Jeg har brugte formel v=f*lambda


Svar #1
12. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Det er file


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2017 af Eksperimentalfysikeren

Snørens specifikke masse er μ = 0,39g/m = 0,00039g/m. Du skal ikke dividere med 1,5.

Dine beregninger af farten ud fra frekvens og bølgelængde ser fornuftige ud. Jeg har ikke regnet tallene efter, men opstillingen er god. Dog skrives sekunnd med lille s.

Du har et par mindre fejl ikraftudregningen: Du har skrevet massen forkert af fra tabellen. Enheden for tyngdeacelleratonen er N/kg. Det er derfor du får den forkerte enhed til slut. Godt observeret!

Ud fra den specifikke masse og trækkraften kan du finde v:

v=\sqrt{\frac{F }{\mu }}


Svar #3
12. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Tusinde tak

hvordan laver man regression med den skema,håber du kan hjælpe mig med den opgave, for jeg skal aflervere i aften


Svar #4
12. december 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Kan du bruge et eksempel på den formel kære Eksperimentalfysikeren


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2017 af Eksperimentalfysikeren

Desværre har jeg først set dine to sidste indlæg nu til morgen, da jeg skulle til møde i går.

Jeg ville ønske, en anden havde taget over.


Skriv et svar til: Bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.