Matematik

Bevis til....

17. december 2017 af Teriperry - Niveau: C-niveau
Hej! Jeg skal lave et bevis til F(x0 + 1) = a * f(x0) = dette men jeg har simpelthen ingen ide. Jeg forstår det simpelthen ikke så det kunne være dejligt med en smule hjælp;)
Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2017 af Anders521

Hvordan er sætningen til beviset formuleret? I øvrigt, hvad er forskellen mellem F og f ?


Svar #2
17. december 2017 af Teriperry

Altså der står bare “bevis sætningen: f(x0 + 1) = a * f(x0)” og ikke andet

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2017 af Anders521

Og hvad er så f i dit tilfælde?


Svar #4
17. december 2017 af Teriperry

f = y

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2017 af fosfor (Slettet)

Du ved at

    f(x0) = bax0
og
    f(x0 + 1) =  bax0+1 = baxa
                                 = f(x0)*a

hvilket skulle vises.


Skriv et svar til: Bevis til....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.