Matematik

Forstår ikke spørgsmålet

19. december 2017 af carlpeder (Slettet) - Niveau: A-niveau

God aften alle sammen. 

Hvad menes der med dette spørgsmål

- Bevis formlen for differentialkvotienten af et produkt af to differentiale funktioner?

Forstår ikke hvad der menes med et produkt af to differentiale funktioner 

Håber i vil forklare mig det :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2017 af fosfor (Slettet)

vis at

f(x) g(x)    differentieret giver

f'(x) g(x) + f(x) g'(x)

se desuden https://en.wikipedia.org/wiki/Product_(mathematics)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2017 af ringstedLC

Læs lige en gang til; jeg tror, at der står "differentiable funktioner".

Og hvis det er rigigt, skal du bevise at:

h(x)=f(x)\cdot g(x) \Downarrow \\ h'(x)=f'(x)\cdot g(x)+f(x)\cdot g'(x)


Skriv et svar til: Forstår ikke spørgsmålet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.