Matematik

Regning med vektorer

23. december 2017 af Genjutsu - Niveau: B-niveau

kan det passe at

(5,2)+(1,3) = (6,5) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2017 af fosfor (Slettet)

For todimensionelle vektorer er addition defineret ved

(a,b) + (c,d) = (a+c, b+d)


Svar #2
23. december 2017 af Genjutsu

er dette regnestykke så rigtigt?


https://gyazo.com/48d03fba6f12d7d454de22e65407a7c3


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. december 2017 af mathon

\small \small \textup{...s\aa \ svaret p\aa \ \#0 er ja.}


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. december 2017 af StoreNord

Hvad angår linket i #2:    Hvis det er vektor a, som er \tiny \binom{5}{2}   og vektor b som er \tiny \binom{1}{3}så er det ihvertfald forkert at skrive som i linket.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. december 2017 af MatHFlærer

Lad \overrightarrow{a}=\binom{5}{2} og \overrightarrow{b}=\binom{1}{3}, så er

\overrightarrow{a}+\overrightarrow{b}=\binom{5}{2}+\binom{1}{3}=\binom{5+1}{2+3}=\binom{6}{5}

Så dit svar er korrekt, men som #4 nævner, er din notation forkert i linket.


Skriv et svar til: Regning med vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.