Matematik
Opgave 1
09. januar 2018 af
wohoo1 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej SP,
I en skov er der i 2008 en træmasse svarende til 3000 m3. Træmassen i skoven stiger med 4% om året.
a) Indfør en passende variabel og opstil en model for udviklingen i træmassen som funktion af antal år efter 2008.
Har brug for hjælp - på forhånd tak :-)
Svar #1
09. januar 2018 af MatHFlærer
y=3000*1.04^x
Her er y træmassen målt i m^3 og x er målt i år, efter 2008 :-)
NB: 1.04 har jeg vha udregningen
a=1+r, så
a=1+4/100=1+0.04=1.04
Her er y træmassen målt i m^3 og x er målt i år, efter 2008 :-)
NB: 1.04 har jeg vha udregningen
a=1+r, så
a=1+4/100=1+0.04=1.04
Skriv et svar til: Opgave 1
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
