Matematik

Matematik B

10. januar 2018 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ja dette spørgsmål burde være lige til, men kan ikke lige se hvilket tal der er tale om. 

Et tal er lige så meget større end 17, som det er mindre end 43. Hvilket tal er der tale om?

Skal man bruge: x+y= 17<43 ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2018 af StoreNord

x-17 = 43-x


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2018 af ringstedLC

Hvorfor y?


Svar #3
10. januar 2018 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet)

Men hvordan finder jeg så x ? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. januar 2018 af StoreNord

Løs ligningen i #1.


Svar #5
10. januar 2018 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet)

Tusinde tak :D 


Svar #6
10. januar 2018 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet)

Har også lige et andet spørgsmål: 

Du skal bestemme det tal, der ganget med 0,5 og lagt til 0,5 giver det samme 


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. januar 2018 af StoreNord

Kald det ukendte tal x.
x * 0.5 = x + 0.5


Svar #8
10. januar 2018 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet)

Tak igen :D 


Skriv et svar til: Matematik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.