Matematik

Hvad er det modsatte af 0?

15. januar 2018 af lunanaturteknik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

HJÆLP HVAD ER DET MODSATTE AF 0? tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2018 af Mathias7878

Modsatte af 0??
 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2018 af FyMath (Slettet)

Dit spørgsmål giver ikke mening..


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Man siger, at a og b er modsatte tal, hvis a = -b. 0 = -0, så det modsatte tal af 0 er 0.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2018 af StoreNord

De gamle grækere ville nok mene, at det modsatte af 0 er uendelig.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Modsatte tal er betegnelsen for to tal, hvis sum er 0. Det er definitionen. Hvad de gamle grækere måtte have ment er ikke afgørende her.


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2018 af Caro20002 (Slettet)

Ej OMG det spørgelsmål er også i min bog!


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. januar 2018 af StoreNord

#5     Men hvad skal man bruge det til?


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2018 af Anders521

Hvad ville der ske, hvis et tal ikke havde et "modsat tal" eller rettere et additivt invers?


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Det kan ikke ske i de reelle tal. Man kan godt have en mængde med en kompositionsregel, hvor det ikke eralle elementer, der har et inverst element. Der så tale om noget meget primitivt. En gruppe har altid et neutralt element og hvert af den elementer har et inverst element. Ring, divisionsring og legeme er udvidelser af gruppen, så her er også altid et inverst element med hensyn til addition.


Brugbart svar (0)

Svar #10
17. januar 2018 af Anders521

Det kan ikke ske i de reelle tal

... Med mindre du udvider dem såldes at  \mathbb{R}^{*}=\mathbb{R} \cup\{\infty, -\infty\}


Brugbart svar (0)

Svar #11
17. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Så er det ikke længere de reelle tal.


Skriv et svar til: Hvad er det modsatte af 0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.