Matematik

Fremskrivningsfaktoren

28. januar 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej!

I opgave a

For at finde fremskrivningsfaktoren

Skal jeg så bruge formlen for relativ vækst for at finde vækstraten, og så sige a=r+1 og på den måde finde fremskrivningsfaktren?


Svar #1
28. januar 2018 af Stjerneskud2016

Opgaven

Vedhæftet fil:2018-01-28_10-29-34.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2018 af mathon

                                                               \small \textbf{\textup{SVAR P\AA }}\mathbf{\#} \textbf{\textup{ 0}}

Du skal bruge formlen for 
en eksponentiel funktion:

                                                \small f(x)=b\cdot \mathbf{\color{Red} a}^x\; \; \; \; \; \; \mathbf{\color{Red} a}\textup{ er fremskrivningsfaktoren.}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2018 af mathon

                                                               \small \small \textbf{\textup{SVAR P\AA }}\mathbf{\#} \textbf{\textup{ 1}}

Du skal bruge formlen for 
en lineær funktion:

                                                \small f(x)=\mathbf{\color{Red} a}x+b\; \; \; \; \; \; \mathbf{\color{Red} a}\textup{ er den \aa rlige tilv\ae kst.}

                                                \small \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}=\mathbf{\color{Red} a}


Svar #4
28. januar 2018 af Stjerneskud2016

mathon

Er det rigtigt?

Vedhæftet fil:2018-01-28_10-59-21.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2018 af Mathias7878

Ja
- - -

 

 


Skriv et svar til: Fremskrivningsfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.