Fysik

Elektrisk energi og effekt

29. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen

Er der nogen kan hjælpe med at løse den opgave , ved ikke, hvordan det skal løses

Vedhæftet fil: Efekt.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2018 af peter lind

Jeg kan ikke læse din fil. Kan du ikke sende den i et mere læselig format f.eks. pdf


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2018 af hesch (Slettet)

Det er blot at rode lidt rundt med Ohms lov:

P = U * I 

U = R * I    →  I = U / R    ( substituer i 1. ligning )

P = U * ( U * R ) = U2 / R

Prøv selv  P = R * I2


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2018 af hesch (Slettet)

#1:  Du skal downloade Microsoft Office Word Viewer  ( standard )


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2018 af peter lind

#3 nej. Jeg vil ikke have noget mere med Microsoft at gøre end nøsdvendi


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2018 af hesch (Slettet)

#4: Det kan jeg godt forstå. Jeg lader mig dog mere skræmme af Facebook.


Svar #6
30. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet)

Her fil

Vedhæftet fil:Efekt.docx

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. januar 2018 af hesch (Slettet)

Tastefejl i #2 :

P = U * I 

U = R * I    →  I = U / R    ( substituer i 1. ligning )

P = U * ( U / R ) = U2 / R

Hvad forstår du ikke ?

Har du prøvet selv at finde frem til:  P = R * I2    ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Der er en fejl i opgaveformuleringen. Der står ΔE i stedet for Δt i nogle af formlerne.


Skriv et svar til: Elektrisk energi og effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.