Fysik

En der kan hjælpe mig med de her to opgaver?

01. februar 2018 af MaH99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet dokumentet :)

Vedhæftet fil: Dok2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af mathon

b)

      \small (t,a)-\textit{graf:}
                                         \small a=\left\{\begin{matrix} 1\tfrac{m}{s^2}\; \; \; \textup{for } 0\leq t \leq 6\; s \\ \; 0\; \; \; \textup{for } 6\; s< t \leq 10\; s \end{matrix}\right.

      \small (t,s)-\textit{graf:}
                                         \small s=\left\{\begin{matrix} \left (\tfrac{1}{2}\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot t^2\; \; \; \textup{for } 0\leq t \leq 6\; s \\ \; \left (6\tfrac{m}{s} \right )\cdot t\; \; \; \textup{for } 6\; s< t \leq 10\; s \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: En der kan hjælpe mig med de her to opgaver?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.