Fysik

Fysik opgave

01. februar 2018 af MaH99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet opgaven

Vedhæftet fil: Opg. 134!.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af mathon

\small \textbf{134.}

      a)
               \small h=\tfrac{1}{2}\cdot g\cdot t^2

               \small t=\sqrt{\frac{2\cdot h}{g}}

      b)
               

               \small \small v=g\cdot t

               \small \small v=g\cdot \sqrt{\frac{2\cdot h}{g}}=\sqrt{2\cdot g\cdot h}


Skriv et svar til: Fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.