Matematik

Bestem nulpunktet for f(x) = -3x + 24

04. februar 2018 af kristoffer285 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der ikke en venlig sjæl der vil hjælpe mig med at Besteme nulpunktet for  f(x) = -3x + 24

Mange tak på forhånd<3


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2018 af Mathias7878

Løs f(x)=0
- - -

 

 


Svar #2
04. februar 2018 af kristoffer285 (Slettet)

kan ikke helt huske hvordan det var jeg skulle gøre i F(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2018 af Mathias7878

-3x+24=0

Løs for x
- - -

 

 


Svar #4
04. februar 2018 af kristoffer285 (Slettet)

så x=-8? eller bare 8


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2018 af Mathias7878

8
- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. februar 2018 af ringstedLC

Prøv at sætte ind og se, om det giver nul.


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. februar 2018 af Mathias7878

  \small f(x) = 0 

\small -3x + 24 = 0  

  \small -3x = -24

  \small x = \frac{-24}{-3} = 8

- - -

 

 


Skriv et svar til: Bestem nulpunktet for f(x) = -3x + 24

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.