Matematik
differential regning
07. februar 2018 af
Marianee66 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
h(x)=x3+x2-9x-9.
h’(x) =
h’(x) = 0
hvem kan hjælpe?
Svar #1
07. februar 2018 af MatHFlærer
h’(x)=3x^2+2x-9
Løs selv h’(x)=0, som jo er en alm andengradsligning
Løs selv h’(x)=0, som jo er en alm andengradsligning
Skriv et svar til: differential regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
