Matematik

Matematik opgave - hjælp

08. februar 2018 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan forklare mig hvordan man laver opgave b og c? Er virkelig på bar bund... 

Vedhæftet fil: a.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2018 af mathon

 \small \textup{Fra a)}
                   \small O=2x+2y+\pi \cdot x

\small \textup{b)}

                   \small \small \mathbf{\color{Red} 100}=2x+2y+\pi \cdot x

                   \small 2y=100-2x-\pi \cdot x

                   \small A(x,y)=2x\cdot y-\tfrac{\pi }{2}x^2=2y\cdot x-\tfrac{\pi }{2}x^2

                   \small A(x)=\left ( 100-2x-\pi \cdot x \right )\cdot x-\tfrac{\pi }{2}x^2=2y\cdot x-\tfrac{\pi }{2}x^2

                   \small A(x)=-\frac{\left (3\pi +4 \right )}{2}x^2+100x


 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2018 af mathon

c)
        \small \textup{St\o rst muligt areal kr\ae ver bl.a.:}

                   \small A{\, }'(x)=0 ...


Skriv et svar til: Matematik opgave - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.