Matematik

NOGEN DER ER GODE TIL DET MED BEFOLKNINGEN MAN SKAL REGNE UD I PROCENTER OG ALT ANDET?

11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har prøvet at lave noget af det selv men er ikke sikker på det er rigtigt?


Svar #1
11. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

Det er det jeg har prøvet at lave 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2018 af AMelev

1. Procentvis stigning: Beregn  r_{n}=\frac{Slut-Start}{Start}og omregn til procent

2. Fremskrivning: (1 + r)n = 1 + rn Indsæt n og rn og løs ligningen mht. 

4. Tegn grafen for y = 922500·1.1x

5. Aflæs x for y = 3000000 


Svar #3
13. februar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#2

1. Procentvis stigning: Beregn  r_{n}=\frac{Slut-Start}{Start}og omregn til procent

2. Fremskrivning: (1 + r)n = 1 + rn Indsæt n og rn og løs ligningen mht. 

4. Tegn grafen for y = 922500·1.1x

5. Aflæs x for y = 3000000 

Så hvordan regner jeg det ind i regne arket her


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2018 af AMelev

1. Hvad er Start (1970-værdien)? og Slut (2010-værdien)? Se oplysningerne.


Skriv et svar til: NOGEN DER ER GODE TIL DET MED BEFOLKNINGEN MAN SKAL REGNE UD I PROCENTER OG ALT ANDET?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.