Studievalg og videregående studie

Internationale linjer på gymnasiet (STX)?

14. februar 2018 af nanona

Hej

Er der nogen der ved, om der er internationale linjer på gymnasiet (STX)? Jeg går på en international linje her i 8. klasse, og jeg vil gerne forsætte på gymnasiet med en international undervisning. IB lyder ikke som noget jeg har lyst til, så jeg vil være meget taknemmelig, hvis nogen kunne fortælle mig, om der er eksistere internationale linjer på gymnasiet.

Undskyld hvis mit spørgsmål er dumt eller dårligt formuleret, jeg har ikke fået meget information, men skal alligevel snart til at vælge hvad jeg skal efter 9. klasse.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2018 af Mathias7878

Der findes vist nogle handelsgymnasier, som har en international linje. Jeg tror ikke, at der findes et STX i Danmark med en. 

Hvordan vil du så gerne gå på en international linje? Hvis det er engelsk, du godt kan lide, kan du jo bare vælge en studieretning, der har det på A-niveau. Eller hvis du kan lide mange forskellige sprog, kan du jo vælge en linje med f.eks. Engelsk A, Tysk A og Spansk A eller hvad det nu kan være.

- - -

 

 


Svar #2
14. februar 2018 af nanona

Tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. februar 2018 af Yllom1412

Nu ved jeg ikke hvor du bor.
Men i fx. Aarhus ser det Ud til at både Egå og Risskov har "internationale" studieretninger, hvor en del af undervisningen foregår på engelsk.

http://www.egaa-gym.dk/elever/studieretninger/saen-i-class.html
https://www.risskov-gym.dk/undervisning/studieretning/

Så mon ikke også det findes andre steder.

Skriv et svar til: Internationale linjer på gymnasiet (STX)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.