Matematik

differentialregning

26. februar 2018 af fa71 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)
Tænkte på om nogen kunne hjælpe mig med noget matematik?

ligningen ser sådan her ud:
dp/dt=kp(1-(p/N))-a

Skal have lavet en fuldstændig løsning af ligningen

hvor at:

k=0.25

N=4

a=0.16

Det ville være virkelig dejligt hvis nogen gad og hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2018 af AMelev

Ser ligningen sådan ud? \frac{dp}{dt}=k\cdot p(1-\frac{p}{N})-a,

Indsæt værdierne for k, N og a og løs ligningen med dit CAS-værktøj.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2018 af Mathias7878

\small desolve(p' = 0.25\cdot p\cdot (1-\frac{p}{4})-0.16,t,p)

- - -

 

 


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.