Matematik

En funktion f er givet ved

05. marts 2018 af Random93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har plottet den ind i TI-Nspire og fået funktionen

x+2·√x

og så 

solve(10=42+2·2+k,k)=-10

men ved ikke hvad jeg skal skrive

pleasssse hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2018 af Mathias7878

Bestem F(x) og løs F(4) = 10 mht. til k, hvilket du rigtigt har gjort. Så skal du bare erstatte k = -10 med k i:

  \small F(x) = x^2+2\cdot \sqrt{x}+k

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2018 af mathon

                         \small F(4)=10=2\sqrt{4}+4^2+k


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.