Matematik

Omskrivning

07. marts 2018 af Mathian

Hej alle 

Et lille spørgsmål til min omskrivning her. Fundet frem til: 

(x+8)^2+(y-12)^2= -20

fordi 

x^2+64+16x+y^2+36-24y=-120+64+36

x^2+16x+y^2-24y=-20

Men jeg mangler noget, nemlig det 2 ganget ind i x^2 og y^2, det vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle stille op med . altså --->  2x^2+2y^2 


Svar #1
07. marts 2018 af Mathian

har fundet ud af det :) tak 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2018 af mathon

                                  


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2018 af mathon

Latex virker ikke :-(


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.