Matematik
eksponentiel stigning f(t)=b*a^t
07. marts 2018 af
pimp2 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Har problemer med en opgave. Se vedhæft
Håber jeg kan få lidt hjælp
-pimp
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2018-03-07 kl. 10.30.28.png
Svar #1
07. marts 2018 af Mathias7878
a) Foretag eksponentiel regression
b) Indsæt t = 6 ind i f(t).
c) Benyt, at vækstraten kan findes ved r = a-1
- - -
Skriv et svar til: eksponentiel stigning f(t)=b*a^t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
