Matematik

TÆL forskellige talværdier

10. marts 2018 af Skipper1886 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Kan det lade sig gøre at oprette en funktion i Excel hvor der tælles antal hvis enten den ene eller den anden talforekomst forekommer i samme celleområder?
Eksempelvis: jeg vil gerne have optalt talforekomst 1 eller 3 i samme rækkekollone - kan det lade sig gøre??


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2018 af fosfor (Slettet)

COUNTIF(A1:D10,"=1") + COUNTIF(A1:D10,"=3")


Svar #2
10. marts 2018 af Skipper1886 (Slettet)

Tusund tak

#1

COUNTIF(A1:D10,"=1") + COUNTIF(A1:D10,"=3")

Tusind tak; det virker helt som det skal - takker


Skriv et svar til: TÆL forskellige talværdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.