Matematik

bestem hastighed

10. marts 2018 af soer381k - Niveau: A-niveau

hej jeg mangler at lave b) i den vedhæftede opgave. kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2018 af Mathias7878

b)

  Bestem f'(13)

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2018 af mathon

             \small f{\, }'(t)=4.8\cdot \cos(0{.}51t-1{.}3)\cdot 0{.}51=

                           \small 2{.}448\cos(0{.}51t-1{.}3)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2018 af Stygotius (Slettet)

Hvornår er det blevet Danish praksis at use punktum i stedet for komma i decimaltal???


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2018 af Mathias7878

#3

Jeg tror faktisk, at det er sådan man gør i USA.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2018 af Stygotius (Slettet)

å hva så ???


Skriv et svar til: bestem hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.