Matematik

Integral regning

17. marts 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe

Jeg er igang med integral-regning

Er kommet til opgave 1.3 og 1.4 

Spørgsmålet lyder:

Hvor mange lastbiler skal bruges til volden

Jeg er kommet frem til 20=40*12=480

Opgave 1.4 vil jeg gerne ha lidt tip til, da jeg skal bruge resultater fra opgave 1.3

Jeg vedhæfter opgaven

Håber at høre fra jer


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2018 af AMelev

Du kender tværsnitsarealet A = 28.8 og du kender længen L af volden.
Rumfanget af jordvolden er V = A·L
Jeg må indrømme, at jeg ikke helt kan gennemskue, hvofor prismerne er bragt ind i billedet, men måske er det for at lede jer til formlen for V.

Når du har rumfanget, kan du beregne antallet af lastbiler.


Skriv et svar til: Integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.