Fysik

Omregning fra enheder

17. marts 2018 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man omregne N/L til N/mL, er lige lidt i tvivl!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2018 af mathon

                   \small \frac{N}{L}=\frac{N}{10^3\; mL}=10^{-3}\; \frac{N}{mL}


Skriv et svar til: Omregning fra enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.