Matematik

Jeg skal bruge hjælp

20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe? 

Vedhæftet fil: Nogen der kan hjælpe..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2018 af DinMakker

(a+b)^2 = a^2 + b^2 +4 ab

(a+b)*(a-b) = a^2 - b^2 


Svar #2
20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet)

Er det bare det jeg skal skrive inde i hvilken firkant? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2018 af DinMakker

Det er ihvertfald sådan jeg forstår opgaven :)


Svar #4
20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet)

Jeg tog fejl. Det er det her jeg har brug for hjælp til. 

Vedhæftet fil:They come.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2018 af Mathias7878

Det første i #1 er ikke rigtigt, fordi kvadratet på en toleddet størrelse er det første led i anden + det andet led i anden +/og eller - det dobbelte produkt:

  \small (a\pm b)^2 = a^2+b^2\pm {\color{Red} 2ab}

og ikke

  \small \pm {\color{Red} 4ab}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. marts 2018 af Mathias7878

b)

Brug kvadratet på en toleddet størrelse, jf #5, og sæt a = a og b = 3c

c)

Gør det samme som i b), hvor du sætter a = 4 og b = -0.5x

d)

Gør det samme som i b), hvor du sætter a = 1 og b = -y

g) Gang hvert led inde i parenteserne med hinanden

- - -

 

 


Skriv et svar til: Jeg skal bruge hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.