Matematik

Hvordan finder jeg hypotenusen vha cosinus?

02. april 2018 af KageSpiseren - Niveau: 8. klasse


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2018 af ringstedLC

\begin{align*} \cos(A)&=\frac{b}{c}\Downarrow\\ c&=\frac{b}{\cos(A)} \end{align}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2018 af AMelev

#1 med mellemregning
\begin{align*} \cos(A)&=\frac{b}{c}\Leftrightarrow c\cdot cos(A)=b\Leftrightarrow \ c=\frac{b}{\cos(A)} \end{align}


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg hypotenusen vha cosinus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.