Matematik

Brøkregning

04. april 2018 af Carolinenielsenn - Niveau: C-niveau

Sæt én brøkstreg og reducer hvis muligt:

(1/a) - (1/b)

Nogen som kan hjælpe med ovenstående? 

1 er tæller i begge brøker, a og b er nævner i de to brøker


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2018 af SuneChr

\frac{1}{a}-\frac{1}{b}=\frac{b}{ab}-\frac{a}{ab}=\frac{b-a}{ab}


Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.