Fysik

Hvorfor

04. april 2018 af Markus12312 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej.

hvorfor er det at jeg skal finde √F med enhed N1/2, hvad kan det burges til i mit skema?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Du skal lave en lineær regression på v som funktion af √F. Linien skulle gerne nogenlunde gå gennem (0,0) og have en hældning der svarer til 1/√ml. Så har du vist at v = √(F/ml).


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. april 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Lige et par små skønhedsfejl:

I kolonnen F = m * g (N) skal enhederne være 0,040kg * 9,82 m/s2 = 0,3928 N

I kolonnen √F (N½) mangler der enheder inde i kvadratrodstegnet: √0,396 N = 0,629 N½

I den sidste kolonne mangler du enheder: 45 Hz * 0,6 m = 27 m/s


Skriv et svar til: Hvorfor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.