Matematik

opgave 2

05. april 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Bare et simpelt spørgsmål

8 skal bare puttes ind i parameterfremstilllingen for den reflekterende stråle ? 


Svar #1
05. april 2018 af Mathian

Her min parameterfremstilling af linjen 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2018 af mathon

\small \textbf{1.}

\small \textup{Parameterfremstilling for indg\aa ende str\aa le:}

                       \small \begin{pmatrix} x\\y\\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 5\\1 \\ 1 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} -5\\3 \\ \frac{1}{2} \end{pmatrix}

\small \textup{Parameterfremstilling for udg\aa ende str\aa le:}

                       \small \begin{pmatrix} x\\y\\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\4 \\ 1.5 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 5\\3 \\ \frac{1}{2} \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2018 af mathon

\small \textup{Beregning af kordinats\ae t for punktet \textbf{C}:}

                       \small 4+t\cdot 3=8

                        \small t=\tfrac{4}{3}

                       \small \left (x,y,z \right )=\left (0,4,1.5 \right )+\tfrac{4}{3}\cdot \left (5,3,0.5 \right )=\left ( 6\tfrac{2}{3},8,2\tfrac{1}{6} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

sæt y(t)=8 i den anden parameterfremstilling


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. april 2018 af mathon


Skriv et svar til: opgave 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.