Matematik

Omregning med 10^

15. april 2018 af ccaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle.

Jeg har lige et kort spørgsmål, fordi jeg er blevet i tvivl om, om jeg har omskrevet det nedenstående korrekt. Det er i forbindelse med betydende cifre:

4,4491788 * 10-7

Kan omskrives til 4,5 * 10-13 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. april 2018 af ringstedLC

Nej.

\begin{align*} 4.4491788\cdot 10^{-7}&\simeq 4.5\cdot 10^{-7}\neq 4.5\cdot 10^{-13}\\ 4.4491788\cdot 10^{-7}&=4.4491788\cdot 0.0000001=0.00000044491788\\ 4.5\cdot 10^{-13}&=4.5\cdot 10^{-6}\cdot 10^{-7} \end{align}


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

4.5 * 10-13 = 4.5 * 0.0000000000001
                  =         0.00000000000045

4.4491788 * 10-7 = 4,4491788 * 0.0000001
                            =                      0.00000044491788


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. april 2018 af AMelev

4,4491788 * 10-7 = 4.5· 10-7 med to betydende cifre. 


Svar #4
15. april 2018 af ccaa (Slettet)

Tusind tak for svar :) ..jeg føler mig godt nok dum med matematik på A-niveau :D Jeg fik vist lige byttet rundt på et par ting, men så det godt jeg har nogle som Jer :)


Skriv et svar til: Omregning med 10^

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.