Matematik

Andengrads polynomier ( bestem a og b )

21. april 2018 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder lige med en opgave, som skal laves uden hjælpemidler. men sidder lige lidt fast 

opgaven er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: Udklip opgave 5.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

r1 og r2 og c er oplyst. Dermed kan du bruge formlen for røddernes produkt
   c/a = r1 r2
til at finde a.

Formlen for røddernes sum
   -b/a = r1 + r2
har derefter kun b som ubekendt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2018 af mathon

eller
                  \small y=a\left (x-2 \right )\left (x-4 \right )

                  \small y=a\left (x^2-6x+8 \right )
\small \textup{samt}
                  \small 4=a\cdot 8


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2018 af mathon


Skriv et svar til: Andengrads polynomier ( bestem a og b )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.