Matematik

kort opgave

23. april 2018 af soer381k - Niveau: A-niveau

hej kan nogen hjælpe mig med at kigge på/ tolke den vedhæftede opgave

Vedhæftet fil: hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2018 af SuneChr

Leddet (ax2) er dét led, der vokser/aftager stærkest i andengradspolynomiet.
Overvej, hvilken kraft der ligger i koefficienten a.


Svar #2
23. april 2018 af soer381k

mit svar er at Den graf som har den største værdi af a er graf C, fordi den er stejlest


Svar #3
23. april 2018 af soer381k

ville det være rigtigt at svare at b er ens hos alle tre polynomier?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Nej, da C er meget stejlere ved x=0, end A


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

a-tallet betyder hvor hurtigt grafen vokser omkring toppunktet

b-tallet er hældningen i x=0.


Svar #6
23. april 2018 af soer381k

så hvilken graf har den mindste b-værdi og hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Den med den mindste hældning i x=0


Skriv et svar til: kort opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.