Matematik

hvad er a,b,c i denne andengradsligning?

23. april 2018 af soer381k - Niveau: C-niveau

hvad er a,b,c i denne andengradsligning?

(x+3)^2-1=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. april 2018 af janhaa

x^2 + 6x + 8 = 0

a = 1

b = 6

c = 8


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Det er nemmere at isolere x, end at aflæse a,b,c

(x+3)2 - 1 = 0
     (x+3)2 = 1
         x+3 = ±1
             x = -3 ± 1


Svar #3
23. april 2018 af soer381k

#1

x^2 + 6x + 8 = 0

a = 1

b = 6

c = 8

hvordan opstod det 8 ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Gang parentesen i  (x+3)2-1  ud ved at bruge  (a+b)2 = a2 + b2 + 2ab

Reducer efterfølgende. Skriv igen hvis du ikke får 8


Svar #5
23. april 2018 af soer381k

tak for svaret mvh Søren


Skriv et svar til: hvad er a,b,c i denne andengradsligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.