Matematik

Bestem siden AB udtrykt ved x

01. maj 2018 af VanessaAndersen - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med denne opgave? :)

Vedhæftet fil: mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2018 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2018 af mathon

a)
             \left | AB \right |=2\cdot x\cdot \sin(\tfrac{45}{2}\degree)=2\cdot x\cdot \tfrac{\sqrt{2-\sqrt{2}}}{2}

             \left | AB \right |=\sqrt{2-\sqrt{2}}\cdot x


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2018 af ringstedLC

Please, tag et billede og vedhæft det...

a) Sæt de kendte værdier ind cosinusrelationen for at beregne |AB|. Volumet er h gange arealet af trekant ABC.

b) Sæt dit volumeudtryk = 500 og udtryk h ved x. Indsæt dette udtryk i volumeudtrykket og bestem minimum af udtrykket ved at differentiere.


Skriv et svar til: Bestem siden AB udtrykt ved x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.