Fysik

Kræfter

03. maj 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau
Hej var virkelig brug for en pædagogisk gennemgang af denne opgave - da jeg synes den er virkelig svær... Håber der er en der vil hjælpe ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2018 af peter lind

a) F = m*g hvor m er massen af lastbilen og g er tyngdeaccellerationen

b)Fx = F*cos(4.8º)

c) Fx=m*a

d) v=a*t


Skriv et svar til: Kræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.