Matematik

trekant

04. maj 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp til den opgave 


I trekant ABC er vinkel A = 72 grader , b = 4,1 og c = 3,8 . 
a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.



b) Beregn længden af højden på siden b. 

er det rigtig 
 c * sin(A) = 3,8 * sin(72) = 3,61


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2018 af peter lind

nej. Brug cosinusrelationerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2018 af mathon

a)
                 \small a=\sqrt{b^2+c^2-2bc\cdot \cos(A)}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2018 af mathon

b)
                 \small \small h_b=c\cdot \sin(A)


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.