Matematik

Aflevering vektorer

09. maj 2018 af pecer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp, please 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2018 af ringstedLC

\begin{align*}a)\;\overrightarrow{F_t}&=m\cdot \overrightarrow{g}=\binom{m\cdot g_a}{m\cdot g_b}\\ \left | \overrightarrow{F_t} \right |&=st\o rrelsen\;af\;tyngdekraften\\ b)\;\overrightarrow{F_r}&=\overrightarrow{F_C}-\overrightarrow{F_t} \end{align}


Skriv et svar til: Aflevering vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.