Matematik

brøk

18. maj 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Start med at regne tæller og nævner separat.


Svar #2
19. maj 2018 af Sarah3310 (Slettet)

jeg får det til 96/-22

men facit listen siger noget andet


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Skriv dine mellemregninger ind, så hvor og hvordan de er forkerte bliver til at se


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Tæller:

2(9+3) + 3(6*(-2)-2) =

2(12) + 3(-12-2) =

24 + 3(-14) =

24 - 42 =

-18

Nævner:

(6-2)(-3) - 10 =

4(-3) - 10 =

-12 -10 =

-22

Så vi har

-18/(-22) =

18/22 =

9/11


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.