Matematik

Bestem a og b i en parabel

21. maj 2018 af Idatm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej - hvordan løser jeg denne opgave? Den er uden hjælpemidler. Min tanke var at sætte koordinatsættene ind og x og y's plads og løse ligningerne med 2 ubestemte, men jeg synes ikke mit resultat giver mening.

Mvh 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Du skal sætte koordinatsættene ind og x og y's plads og løse ligningerne med 2 ubekendte.
Kan du vise hvordan du har gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2018 af mathon

                   \small x^2\cdot a+x\cdot b+4=y

                   \small 2^2\cdot a+2\cdot b+4=0  
                   \small 4^2\cdot a+4\cdot b+4=0  


Skriv et svar til: Bestem a og b i en parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.