Matematik

Integralregning og Paretofordeling

30. maj 2018 af mjmj41 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal til mundtlig eksamen her om lidt, og er virkelig i tvivl om, hvordan jeg skal gribe to af de her spørgsmål an. Jeg håber, at der er nogen der kan hjælpe mig på rette vej.

 


Svar #1
30. maj 2018 af mjmj41 (Slettet)

Vedhæftet fil:pareto1.png

Svar #2
30. maj 2018 af mjmj41 (Slettet)

Og denne opgave
 

Vedhæftet fil:pareto2.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2018 af SådanDa

Du skal blot bruge de helt almindelige formler:

\begin{align*} &\mathbb{E}[X]=\int_{-\infty}^\infty x\cdot f(x)\ dx\\ &Var(X)=\int_{-\infty}^\infty (x-\mathbb{E}[X])^2\cdot f(x)\ dx \end{align*}

Hvor X er den Paretofordelte stokastiske variabel, og f er den tilsvarende tæthed.


Skriv et svar til: Integralregning og Paretofordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.