Fysik

omløbstid- måne

31. maj 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Tak fordi i hjælper!

Hvorfor har månen en omløbstid på 27,3 døgn


360*t/27,30+180=360*t/1d
T/27,3+1/2=ht/1d
1/2t=1/1d= 1/27,3d

(regnestrykke fra min lærer)

men jeg forstår det ikke 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2018 af ringstedLC

Det gør jeg heller ikke. Hvad er td og h?


Skriv et svar til: omløbstid- måne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.