Matematik

Vektorer og monotoniforhold

07. juni 2018 af Hala2510 - Niveau: B-niveau
Opgave 8 og 9
Tak på forhånd :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2018 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, - det gør det lidt nemmere at hjælpe :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2018 af PeterValberg

7) Se video nr. 18 på videoliste < LINK >

8) Se video nr. 21 på videoliste < LINK >

9) Se video nr. 8 - 11 på videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2018 af mathon

\small \textbf{Opgave 7}
                           \small A_{par}=\left | \overrightarrow{a}\times \overrightarrow{b} \right |


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2018 af mathon

\small \small \textbf{Opgave 8}
                           \small \textup{Linjens ligning:}=4(x-1)-3\cdot (y-2)=0


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. juni 2018 af mathon

\small \small \textbf{Opgave 9}
                              \small f{\, }'(x)=2x-4=2(x-2)
\small \textup{ekstremum kr\ae ver:}
                              \small f{\, }'(x)=2(x-2)=0

                              \small x=2

\small \textup{fortegnsvariation}
\small \textup{for }f{\, }'(x)\textup{:}             -         0        +
\small x                 _________2________
\small \textup{monotoni}                  \small \textup{lok. min.}
\small \textup{for }f(x)\textup{:}       \small \textup{aftagende}       \small \textup{voksende}             
                                              


Skriv et svar til: Vektorer og monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.