Matematik

Målestocksforhold

11. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse

Hvad er afstanden i virkeligheden når afstanden på kortet er 2,5 cm?

1:3 =        cm

1:9 =         cm

1: 7.000 =   m

1: 800 =      m

1: 100 =       m

1: 2.000=     m


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2018 af Eksperimentalfysikeren

Målestoksforholdet 1:n angiver, at 1cm på kortet er n cm i virkeligheden.


Svar #2
11. juni 2018 af bobeå

ja men jeg ved ikke hvordan jeg skal regne ud de der ting?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2018 af PeterValberg

1:3 betyder, at 2,5 cm på tegningen
svarer til 3*2,5 = 7,5 cm i virkeligheden
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2018 af PeterValberg

Se eventuelt:
https://youtu.be/s1U9yXlW_7w
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
12. juni 2018 af bobeå

tak:)


Skriv et svar til: Målestocksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.